Νέα - Ανακοινώσεις
Τελική Βαθμολογία Επαναληπτικής Εξέτασης Σεπτεμβρίου
Δημοσιεύτηκε Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021
Διαλέξεις Θεωρίας ΜΧΔ ΙΙ
Δημοσιεύτηκε Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητοί φοιτητές,

Οι διαλέξεις θεωρίας του μαθήματος θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα σε δύο τμήματα στην αίθουσα 31. Παρακαλούνται οι φοιτητές με επίθετο από Α έως Μ να παρακολουθούν το 1ο τμήμα (9:45-11:30) και οι φοιτητές με επίθετο από Ν έως Ω να παρακολουθούν το 2ο τμήμα (15:15-17:00).

Γ. Στεφανίδης   

Εργαστήριο Μηχανικής Χημικών Διεργασιών ΙΙ
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Το Εργαστήριο Μηχανικής Χημικών Διεργασιών ΙΙ ξεκινά την Πέμπτη 7/10/2021.

Οι Εργαστηριακές Ομάδες και οι Κανονισμοί των Εργαστηριακών Μαθημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://www.chemeng.ntua.gr/submission/mxdreg.php

Οι τίτλοι, οι υπεύθυνοι και οι χώροι διεξαγωγής των Εργαστηριακών Ασκήσεων βρίσκονται στο αρχείο: titles_2021.pdf

Το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου βρίσκεται στο αρχείο: programme 2021.pdf

Ο Εργαστηριακός Οδηγός και Συμπληρωματικό Υλικό για τις Ασκήσεις 1, 5 και 6 βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://courses.chemeng.ntua.gr/txd/lab

Σημειώνεται επίσης ότι:

Φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων, εκτός των υφιστάμενων εργαστηριακών ομάδων, που οφείλουν εργαστηριακές ασκήσεις ΜΧΔ-ΙΙ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο ΤΧΔ (ksh@chemeng.ntua.gr).

Μεμονωμένοι φοιτητές που χρειάζεται να αναπληρώσουν κάποια εργαστηριακή άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνούν, άμεσα με το που προκύπτει η σχετική ανάγκη, με το Εργαστήριο ΤΧΔ . Η ημερομηνία και η ώρα αναπλήρωσης θα εμφανίζονται στο Πρόγραμμα του Εργαστηρίου.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει αναπλήρωση κάποιας εργαστηριακής άσκησης από ολόκληρη Εργαστηριακή Ομάδα, τότε εκπρόσωπος της ομάδας θα πρέπει να επικοινωνεί, άμεσα με το που προκύπτει η σχετική ανάγκη, με τον υπεύθυνο της εργαστηριακής άσκησης.

Παρακαλείσθε να ελέγχετε το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου ανά εβδομάδα. 

Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία σας με το Εργαστήριο να ελέγχετε στο webmail σας το φάκελο των Ανεπιθύμητων, ή Spams, ή Junk Mails , ή άλλου συναφούς ονόματος.

Επαναληπτική Εξέταση ΜΧΔ ΙΙ
Δημοσιεύτηκε Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Η επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 30/9 στις 1:00 μμ λαμβάνοντας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19. H εξέταση θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Η κατανομή των σπουδαστών στις αίθουσες εξέτασης παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα:

Αίθουσα

ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.

26

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

28

ΠΑΝΩΡΙΟΣ

ΧΑΡΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

29

Παρακαλείστε να προσέλθετε στην αίθουσα μισή ώρα πριν την έναρξη του διαγωνίσματος.

Καλή Επιτυχία !


Αποτελέσματα Πτυχιακής Εξεταστικής Ιουνίου 2021
Δημοσιεύτηκε Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Αποτελέσματα Εξεταστικής Περιόδυ Φεβρουαρίου
Δημοσιεύτηκε Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021